Sertifikat Excellent SME Serbia za Elixir Feed

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, kompanija Elixir Feed Additives je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća za poslovanje.

Osnovna svrha sertifikata je promocija uspešnih malih i srednjih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparentnosti na tržištu i zaštita potrošača. Na osnovu finansijske analize poslovanja, oceni platnog morala i rizika poslovanja, Elixir Feed je svrstan u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća.

Pored bonitetne ocene, koja je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća, bonitetni izveštaj sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće insolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Metodologija ocenjivanja je međunarodno priznata i uporediva za preduzeća iz brojnih država sveta u skladu sa Basel II. Preduzeća koja dobiju bonitetnu ocenu 6 ili više, na skali od 1 do 10, ispunjavaju uslov za dobijanje sertifikata poslovne uspešnosti.

Elixir Feed Additives je kompanija čiji je brend sinonim za kvalitet proizvoda i usluga na domaćem i ino tržištima i garancija za pouzdanog i sigurnog partnera. Dobijanje sertifikata potvrda je kvaliteta poslovanja i nastojanja da tržištu predstavimo najbolje nutricionističke trendove i inovacije.